Első Európában

Voltrace - Elektromos roller verseny

Voltrace

Szeretnénk meghívni az első elektromos roller verseny szériára Európában. A rollerezés és a versenyzők közötti képességek gyors mérése nem az utcán, hanem egy verseny eseményen történik!

Legyél tanuja

Akarsz-e csatlakozni a forradalomhoz és legyél az elsők között egy új motorsport-kategória születésének?

Partnerek

A felelősségteljes rollerezést a következők támogatják:

Voltride VoltSchool Mato Homola Kart ArenaBratislavsky Kraj

Csatlakozz partnereinkhez

Új motorsport fegyelem

A Voltrace verseny Maťo Homola támogatása alatt zajlik.

Maťo Homola szlovák autóversenyző, a portugál FIA WTCR futamának győztese és az FIA ETCC körversenyén a túraautók európai kupájának kétszeres vice-bajnoka. Jelenleg a Jantar Team tagjaként Szlovákiát képviseli a TCR Europe túraautó-sorozatban. Hyundai i30 N TCR versenyautót vezet, és a Hyundai N és az OMV MaxxMotion hivatalos szlovákiai nagykövete.

Voltrace

Az első verseny a Voltrace szériábol megrendezésre kerül2021 Augusztus 27 (Péntek) a Kart One Arénában, az országos gokartközpontban Pozsonyban - Petržalka.

Az első versenyünket további versenyek fogják követni amelyek dátumai ezen az oldalon lesznek elérhetőek.

A naptárhoz

Közelgő versenyek

2021. szeptember 11. - szabadgyakorlat
Kart One Arena Petržalka
Kopčianska 82/A, Pozsony
Menetred:
08:00 - 10:00Bemelegítés
Szabad gyakorlat
2021. szeptember 15. - Voltrace Bratislava
Kart One Arena Petržalka
Kopčianska 82/A, Pozsony
Menetrend:
08:00 - 12:00Bemelegítés
14:00 - 16:00 Voltrace
Bemelegítés
Időmérő
Voltrace - Legjobb 3 kör
Voltrace - Roller Kupa

Szeretnék

Versenyezni

Minden eseményhez online regisztráció szükséges (beleértve az ingyenes gyakorlatot is), amelyet előre megtehetsz, ha az egyes események melletti zöld mezőre kattintasz a jelentkezési lapron.

Szabad gyakorlat

Mért szabadedzés fut a nyilvánosság számára. Rollerezés előtt regisztrálni kell és figyelembe venni a szabályokat. Ezek a gyakorlatok nem képezik a verseny részét. A versenyzők azonban felhasználhatják őket a pálya megismerésére. Saját elektromos rollerel közlekedhetsz, amelynek súlya legfeljebb 70 kg és maximális hossza 170 cm. Kötelező biztonsági felszerelés: Sisak, kesztyű, gerincmerevítő.

Időmérő

A verseny egy része ahol a leggyorsabb kört mérik. A leggyorsabb versenyzők továbbjutnak a fő versenyre. A rajtrácsos versenyeken (Voltrace Masters) a rajtrács pozícióját a kvalifikáció határozza meg, ami azt jelenti, hogy a leggyorsabb versenyzőnek pole pozíciója van, a leglassabbnak pedig hátsó. A versenyzők saját rollerekkel járnak egyéni súlykategóriákban, kivéve, ha kvalifikálják magukat a Roller Kupára.

Időfutam

Egy alapvető versenytípus, amiben az eredményeket a teljes sorozat pontjait tartalmazzák. A verseny az idővel áll szemben (nem a rajtrácsról, hanem a indulás kezdetétől). A végső időt tíz kísérletből a három leggyorsabb kör összegeként számoljuk. Előnye a fokozott biztonság, mivel csak az idővel versenyez és nincs előzés. A versenyzők saját rollerel közlekednek egyéni súlykategóriákban.

Rollersek Kupája

Ez egy kupa, ahol csak a versenyző képességei számítanak, a felszerelésnek nincs befolyása. Azok számára készült, akik összehasonlítani szeretnék rollerezési képességeiket anélkül, hogy a választott roller, annak teljesítménye vagy a rajta végrehajtott módosítások befolyásolnák a vezetési képességeiket. Az eredményeket a teljes sorozat pontjait tartalmazzák. A verseny az idővel áll szemben (nem a rajtrácsról, hanem az indulás kezdetétől). A végső időt tíz kísérletből a három leggyorsabb kör összegeként számoljuk. Előnye a fokozott biztonság, mivel csak az idővel halad és nincs előzés. A versenyzők a szervező által szállított azonos rollereket használják- az Inokim OXO modell 2021-es kiadását választották a 2021-es versenyszezonra.

Mesterek

Egy klasszikus körverseny, ahogyan mindenki ismeri. Közös indulás a rajtrácsról a kvalifikációs eredmények alapján, megengedett előzéssel. A legmagasabb és legveszélyesebb kategória. A versenyzők saját rollerekkel közlekednek egyéni súlykategóriákban. Csak a Voltrace Time Attack eredményeik alapján kiválasztott versenyzőket hívják meg a Mesterekbe.

A súly dönt

Kategóriák

Kizárólag a roller súlya határozza meg besorolását egy adott kategóriába, függetlenül a roller kialakításától, teljesítményétől, kerékméretétől, akkumulátorától, hajtásától vagy a motoros súlyától. Legfeljebb 70 kg súlyú, ülőhely nélküli és legfeljebb 170 cm hosszú rollerek vehetnek részt. További információkért olvassd el a szabályokat a közzétételük után.

Bejelentett kategóriák:

  • 20 kg
  • 40 kg
  • 70 kg

A Time Attack versenyeknél minden versenyző bekerül az abszolút eredményekbe, kategóriától függetlenül. A Masters verseny egyéni kategóriákban zajlik és a legmagasabb kategória 70 kg. Ha egy alacsonyabb kategóriába tartozó versenyző magasabb kategóriájú versenyen szeretne részt venni, akkor megengedett, feltéve, hogy az ilyen versenyző megfelelően kvalifikálja magát. Alacsonyabb kategóriájú versenyen magasabb kategóriájú rollerel nem lehet részt venni.

Kettő az egyben

Duplázók

A Time Attack és Riders Cup versenyeken a duplázók részvétele megengedett, ami azt jelenti, hogy egy adott rollert többször is lehet használni, de kizárólag más motorosokkal. Ily módon több versenyzőnek szeretnénk lehetővé tenni egy roller megosztását, és ezzel csökkenteni ezen versenyzők költségeit. Ami a Masters versenyt illeti, ez csak alacsonyabb kategóriájú rollerekkel lehetséges, mind a saját, mind a magasabb kategóriában.

Belépési díj

Roller tipusa Roller Ár
10 perces gyakorlás saját rollered €6
10 perces ingyenes gyakorlás Roller Kupa (Inokim OXO) €12
Időfutam < 20 kg (saját rollered) €79
Időfutam < 40 kg (saját rollered) €99
Időfutam < 70 kg (saját rollered) €119
Roller Kupa Inokim OXO 2021 €249
Mesterek < 20 kg (saját rollered) €99
Mesterek < 40 kg (saját rollered) €119
Mesterek < 70 kg (saját rollered) €139
Mennyibe kerül

Belépési díj

A verseny nevezési díját előre utalással, banki átutalással fizethetik. A nevezési díj az alábbiakat tartalmazza:

  • Gyakorlás a verseny napján
  • Minősítő futások
  • Verseny (amennyiben a versenyző továbbjut a kvalifikáción keresztül)

A regisztrált versenyzők nevezési díját a táblázat tartalmazza.

Amennyiben nem fizeti be a nevezési díjat, a helyszínen fizethet, 25% -os felár ellenében. A rajt előzetes online regisztráció nélkül nem engedélyezett. Regisztrálni azonban a helyszínen lehet.

Rendeletek szükségesek

Szabályok

A részletes szabályok jelenleg előkészítés alatt állnak éslegkésőbb 2021. augusztus 8-án itt lesz olvasható.

E-mailben elküldjük nekik hogy, regisztráljanak versenyzőknek tanulmányozás céljából. E szabályok ismerete előfeltétele a versenyben való részvételnek. A versenyzők a verseny előtt, valamint a szabadedzés előtt online teszt segítségével bizonyítják a szabályok (különösen a biztonsági szabályok) ismeretét. A teszt letétele után megkapják a nevükre kiállított engedélyt, és a jövőben nem kell majd bizonyítaniuk tudásukat.

Minden futásnak és versenynek, beleértve a bérelt rollerek versenyét is, kizárólag a versenyző felelősségére kell lebonyolítani.

Csak azt szeretném

Rollerezés

Nem mindenki akar versenyezni. Ha csak versenyzés és pontozás nélkül szeretne rollerezni, és nem kell aggódnia az időjárás miatt, akkor magától értetődik, hogy ez lehetséges az ingyenes edzésünk során. A köridőket mindig úgy mérik, hogy tudják, gyorsulnak-e a pályán. Csak találd megszabadedzés időpontjai a fenti táblázatban, regisztrálhat

Kérjük, vegye figyelembe. Saját rollerjének megengedett legnagyobb súlya 70 kg, maximális hossza pedig 170 cm. Ha ki akarja próbálni a Rider Kupában használt rollerjeinket, akkor lehetőség van bérelni őket az ingyenes edzés során. A szabadedzés árlistáját a táblázat tartalmazza.

Korlátozott lehet az egyes modellek elérhetősége a szabadedzés során.

Az ingyenes edzést a biztonsági szabályok is szabályozzák. A rajt nem engedhető meg anélkül, hogy megismerkedne velük, amit egy rövid teszt elvégzésével kell bizonyítani. A teszt letétele után ingyenes licencet kapnak, és a jövőben már nem kell bemutatnia tudását. 10 EUR díjat számítanak fel az engedély kiadásáért.

Minden futást, beleértve a bérelt rollert is, kizárólag a versenyző felelősségére kell lebonyolítani.

Árlista

Rollerezés tipusa Roller Ár
10 perces szabadedzés saját rollerrel €6
10 perces szabadedzés Nulla 10x €12
10 perces szabadedzés Inokim OX €12
10 perces szabadedzés Inokim OXO €15
10 perces szabadedzés Vsett 10+ €15
10 perces szabadedzés Nulla 11X €18
10 perces szabadedzés Dualtron Storm €25

Szeretnék

Nézd

Örömmel halljuk! Minden versenyünket és gyakorló helyünket a nézők ingyenesen látogathatják. Ezért csak jegyezze fel a verseny dátumát, és jöjjön el támogatni kedvenc versenyzőit és csapatait. A nyilvános hozzáférés korlátozható technikai okokból vagy járványos intézkedés esetén.

Felhívjuk figyelmét, hogy a közönség nem férhet hozzá a pályához vagy a gyakorló részhez. A média képviselőinek regisztrálniuk kell magukat a pályára jutáshoz, ami saját felelősségére történik. A regisztrációhoz egyszerűen küldje el adatait arról az adathordozóról, amelynek dolgozik voltrace@voltride.eu.

Szeretném

Támogatás

Örömmel látjuk, amikor összefog velünk, ha új motorsport-tudományág születésénél szeretne állni, és támogatni az elektromos rollerekkel való felelősségteljes vezetést, valamint az elektromobilitást.

Kérem lépjen velünk kapcsolatba ezen az email címen keresztül:partneri@voltride.eu, vagy telefonon a +421 944 331 258. Meggyőződésünk, hogy képesek leszünk megtalálni az együttműködés megfelelő formáját.

Szeretném

Versenyek szervezése

Örömmel fogjuk látni, amikor összefogsz velünk, ha új motorsport-tudományág születésénél állsz és támogatod az elektromos rollerekkel való felelősségteljes vezetést.

Ha megfelelő pályát üzemeltet, és megfelelő tapasztalattal és készségekkel rendelkezik, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben partneri@voltride.eu vagy telefonon +421 944 331 258.

Meggyőződésünk, hogy képesek leszünk megtalálni az együttműködés megfelelő formáját.

Felveszi a kapcsolatot

Van még megválaszolatlan kérdése?

Lépjen kapcsolatba velünk.

Do košíka ste si vložili
Množstvo
Celkom
There are 0 products in your cart. There are 0 products in your cart.
Celkom (s DPH)
Pokračovať v nákupe